Ξόβεργα, άγρια πτηνά εντοπίστηκαν στην Λάρνακα

Ξόβεργα, δίκτυα παγίδευσης άγριων πτηνών και υπό αιχμαλωσία άγρια πτηνά σε κλουβί, εντοπίστηκαν χθες από την Αστυνομία στις ιδιοκτησίες 63χρονου και 67χρονου από χωριά της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ και της Υπηρεσίας Θήρας Λάρνακας, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικά και περιφραγμένο χωράφι που βρίσκονταν στο χωριό Τρούλλοι, ιδιοκτησία 63χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εφτά σιδηροπαγίδες, 55 ξόβεργα, ένα ψάθινο καλάθι και ένα κλουβί μέσα στο οποίο βρίσκονταν

υπό αιχμαλωσία 17 άγρια πτηνά που απελευθερώθηκαν.Ο 63χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

Επίσης χθες μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ερεύνησαν παράγκα που βρίσκεται σε περιβόλι ιδιοκτησίας 67χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 33 ξόβεργα και ένα δίκτυ παγίδευσης άγριων πτηνών.Ο 67χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα