Ξεσπά ο αδελφός οδηγού: «Να σταματήσουν να λένε ότι σκότωσε»

Τη δική τους θέση θέλησαν να δώσουν μέσω του SigmaLive ο αδερφός του οδηγού και ο συνοδηγός στο μοιραίο θανατηφόρο της Λεμεσού.

Η απάντηση των δυο, έρχεται μόλις ένα 24ωρο μετά το ξέσπασμα του πατέρα ενός από των νεαρών που χάθηκαν το ξημέρωμα εκείνο του Σαββάτου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι.

Ο αδελφός του οδηγού, μιλώντας στο SigmaLive, ανέφερε ότι ο αδελφός του πέρασε καθαρά με πράσινο. Αυτό επιβεβαιώνει και ο συνοδηγός, ο οποίος,

όπως λέει, θυμάται ξεκάθαρα τι συνέβη το μοιραίο εκείνο πρωινό.

«Να σταματήσουν να λένε ότι ο αδελφός μου σκότωσε τους νεαρούς. Τους πενθούμε και τους σεβόμαστε. Νιώθουμε άσχημα για ό,τι έγινε», είναι η έκκληση του αδελφού του οδηγού.

Σπάει τη σιωπή του χαροκαμένος πατέρας: Δικαίωση για 3 ψυχές

Από την άλλη, ο συνοδηγός, επιβεβαιώνοντας τα όσα αναφέρει ο αδελφός του οδηγού, συμπληρώνει ότι ο ίδιος έχει πάνω του 30 ραφές από τις επεμβάσεις, ενώ χρειάζεται ακόμη 2 εγχειρίσεις για αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Αυτό που συγκλονίζει περισσότερο, είναι το γεγονός ότι τα σπίτια των δυο οικογενειών είναι στην ίδια γειτονιά. Αυτό επισημαίνει ο αδελφός του οδηγού, που λέει ότι σέβεται το πένθος των οικογενειών, τονίζοντας ότι πρέπει να λήξει όλο αυτό που γίνεται, αφού και η δική του οικογένεια απειλήθηκε με αφορμή τους μάρτυρες για τους οποίους γίνεται αναφορά ότι είδαν ακριβώς τι είχε γίνει το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα.

Θανατηφόρο Λεμεσού: Αρνήθηκε την επίθεση σε ταξιτζή

«Τους μάρτυρες, τους ψάχνω και γω», λέει ο αδελφός του οδηγού, θέλοντας να απαντήσει στον Μάριο Γιασεμή, ο οποίος έκανε αναφορά στον αέρα της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι, για μάρτυρες οι οποίοι επηρεάστηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα