Ξεκαθαρίζει του Μπανταλόφσκι, εκτός ο Γκάντσεφ

Η σημαντική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παρελθόν για την Ανόρθωση που πλέον βλέπει μόνο τη Δόξα για τον ερχόμενο μεταξύ τους αγώνα τη Δευτέρα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Ο Ρόνι Λέβι έμεινε αρκετά ικανοποιημένος απ' όλους τους ποδοσφαιριστές στο τελευταίο ντέρμπι στο ΓΣΠ, όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι για να έχει αντίκρισμα η νίκη θα πρέπει να δοθεί και συνέχεια...

Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει ραντεβού το απόγευμα στις 18:00 με τους ποδοσφαιριστές του και αναμένει να

δει την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Μπανταλόφσκι. Την Τετάρτη ο Βούλγαρος αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα με ποδήλατο κάτι το οποίο για την ώρα δεν επιτρέπει στο Λέβι να τον υπολογίζει. Ακολουθούν όμως άλλες τέσσερις προπονήσεις μέχρι τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής και ίσως ο Μπανταλόφσκι προλάβει τελικά να πάρει φανέλα βασικού. Όλα θα εξαρτηθούν και από την σημερινή απογευματινή προπόνηση.

Τώρα όσον για τον Γκάντσεφ όπως πληροφορούμαστε θα μείνει εκτός για τον αγώνα με τη Δόξα, αφού οι ενοχλήσεις που έχει στο προσαγωγό, τον εμποδίζουν ν' αγωνιστεί έτσι ίσως μείνει και εκτός αποστολής. Ο Λέβι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του αφού μετά ακολουθεί και το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, έτσι θέλει να είναι σίγουρος για τον ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα