Ξανά στο προσκήνιο ο Αχτάρ - Ο "νίτζα" καταζητούμενος..

Πάνε σχεδόν 9 χρόνια από τότε που οι αδελφοί Αχτάρ απασχόλησαν για πρώτη φορά τις αστυνομικές αρχές της Κύπρου. Οι υπ' αριθμόν έναν καταζητούμενοι, που διέφυγαν στη Μύκονο και πουλούσαν προστασία, επανήλθαν, μέσω του ενός αδελφού στο προσκήνιο.

Αφορμή, ο ξυλοδαρμός που σημειώθηκε στις 19 Νοεμβρίου, στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ηλίας Αχτάρ, 32 ετών σήμερα, καταζητείται για την εν λόγω

υπόθεση.

Ο Αχτάρ φέρεται να χτύπησε αλλοδαπό. Ο Ηλίας Αχτάρ, εξέτισε ποινή φυλάκισης 4μιση ετών, όταν το 2007 επιτέθηκαν με σπαθιά και κτυπήματα καράτε σε αστυνομικούς που εισήλθαν στην οικία της οικογένειας Αχτάρ με ένταλμα να ψάξουν για ναρκωτικά.

Στο επεισόδιο τότε ενεπλάκη ολόκληρη η οικογένεια, ακόμα και ο μικρότερος αδερφός, με τους Ηλία και Γιώργο να κατορθώνουν να διαφεύγουν και ν' αποτελούν τους υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενους στην Κύπρο, για 1 περίπου χρόνο, όταν και εντοπίστηκαν στη Μύκονο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Keywords
Αναζητήσεις
αδελφοι αχταρ
Τυχαία Θέματα