Βροχερό και με χιόνια το σκηνικό σήμερα - Δείτε αναλυτικά

Ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή, απόψε και αύριο. Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, αλλά από νωρίς το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και το απόγευµα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19

βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά κατά τόπους ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργότερα στα δυτικά µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηµατιστεί παγετός. Την Κυριακή θα υπάρχουν διαστήµατα µε ηλιοφάνεια και περίοδοι µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσουν χιόνια.

Τη νύκτα αναµένεται αισθητή βελτίωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο. Την Τρίτη θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Φωτό από τον κινηματογραφιστή του ΣΙΓΜΑ Νικήτα Δαλίτη

Keywords
Τυχαία Θέματα