Β.Παπαδόπουλος: Ο Νικόλας μονοπώλησε το Εθνικό Συμβούλιο

Ως μια από τις καλύτερες συνεδρίες του Εθνικού Συμβουλίου τα τελευταία τρία - τριάμιση χρόνια, χαρακτήρισε τη χθεσινή ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

«Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ μονοπωλούσε τη συζήτηση, καθώς υπέβαλε τις περισσότερες ερωτήσεις και σχόλια» ανέφερε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, απαντώντας με τον τρόπο αυτό στον Νικόλα Παπαδόπουλο και τις αιχμές που άφησε για «μη παραγωγική διαδικασία στο Εθνικό Συμβούλιο».

Όσον αφορά στη διαδικασία που ακολουθεί ο Νίκος Αναστασιάδης

για την ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι «27 σελίδες διαβάστηκαν στις 30 Ιουλίου. Στην πορεία προστέθηκαν 25 σελίδες. Όλες διαβάστηκαν ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου. Ο λόγος που διαβάζονται τα έγγραφα είναι γιατί είναι άκρως σημαντικά και ο ΠτΔ δε θέλει να υπάρχουν παρερμηνείες ή να ξεχάσει κάτι».

«Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και με καλές προθέσεις κατά το χθεσινό Εθνικό Συμβούλιο, για τον λόγο αυτό ο Πρόεδρος έδωσε ένα έγγραφο που ζήτησαν τα μέλη, αλλά δεσμεύτηκαν επίσης να γίνουν έξι συναντήσεις μία για κάθε κεφάλαιο του Κυπριακού», σημείωσε.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι ο Νίκος Αναστασιάδης δεν είναι μόνος του στη διαπραγμάτευση, έχει μια τεράστια ομάδα πίσω του με εμπειρογνώμονες, με ομάδες εργασίας που ετοιμάζουν έγγραφα, με ομάδα του διαπραγματευτή και με μια συμβουλευτική ομάδα η οποία έχει διάφορες απόψεις και τις εκφράζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα