Βαθμούς οπωσδήποτε στο Δασάκι!

Θετικό και αισιόδοξο το κλίμα στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας μετά το πρόσφατο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα, έναν αγώνα στον οποίο οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν το καλύτερο τους 90λεπτο.

Η Νέα Σαλαμίνα, που μετρά μόλις δύο νίκες με ΑΕΚ και Άρη, δεν έχει πετύχει αυτά που θα ήθελε σε αυτή τη σεζόν, απομένουν 7 παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, πριν οι 14 ομάδες εισέλθουν στα πλέι οφ. Για τη Νέα

Σαλαμίνα, κάθε παιχνίδι είναι διπλά σημαντικό, και τα εντός και τα εκτός, αφού οι τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα είναι επιβεβλημένοι. Όλα τα παιχνίδια είναι απρόβλεπτα και κρίσιμης σημασίας, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αν δεν προκύψει κάτι σήμερα όπου ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον Εθνικό.

Στο Δασάκι προβλέπεται να πέσουν κορμιά, αφού τόσο η Νέα Σαλαμίνα όσο και ο Εθνικός βρίσκονται σε δεινή θέση και αμφότεροι θα δώσουν σκληρή μάχη για να κερδίσουν το παιχνίδι. Στους 12 βαθμούς η προτελευταία Σαλαμίνα και στους 8 ο ουραγός Εθνικός, με τους δύο να καίγονται για βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα