Τζιωνής για Πάμπο και Ασίς

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής μίλησε στον Super Sport Fm για το θέμα Πάμπου Χριστοδούλου και Νούνο Ασίς.

Για Πάμπο Χριστοδούλου:

«Θα ήταν πολύ περίεργο εάν δεν ακουγόταν το όνομα του συγκεκριμένου προπονητή για τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αντιλαμβάνεστε πως είναι ένας προπονητής που δεν περιμένει εμένα να τον αξιολογήσω, η δουλεία του είναι εκεί και φαίνεται. Είναι Κύπριος και γνωρίζει την πραγματικότητα,

άρα το γεγονός ότι ακούγεται το όνομα του είναι αυτονόητο. Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή. Δεν μπορεί να μένει έξω από τις σκέψεις οποιαδήποτε ομάδας όταν η θέση του προπονητή είναι κενή. Ενδεχομένως να είναι ένας από τους προπονητές που θα αξιολογήσουμε τις αμέσως επόμενες μέρες. Στόχος μέχρι και τη διακοπή αν όχι νωρίτερα να έχουμε προπονητή στην ομάδα».

«Αντιλαμβάνεσται δεν θα καθορίσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν θα ήταν σωστό αυτό. Δεν μπορεί να μη λαμβάνεται η επιθυμία, όμως υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι. Ξεκινώντας από το οικονομικό, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται κάθε προπονητής τη διαχείριση του προπονητικού τμήματος, πως επιλέγει να εντοπίζει ποδοσφαιριστές, με ποιους μάνατζερ συνεργάζεται. Όλα αυτά είναι παράμετροι που θα ληφθούν υπόψη, μέσα σε αυτά είναι σίγουρα και η επιθυμία του κόσμου μας, αφού χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Για Ασίς:

"Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, καμία επαφή. Δεν γνωρίζω αν έχει προσόντα που θα μπορεί να διαδραματήσει τον α ή το β ρόλο στην Ομόνοια, δεν μου έχει κοινοποιηθεί κάτι τέτοιοι. Συμμετέχει σε ένα γραφείο μάνατζερ. Η πόρτα της Ομόνοιας είναι πάντα ανοικτή για έναν τέτοιο άνθρωπο, αν και εφόσον υπάρξει επαφή και γνωρίζουμε σε ποιους τομείς μπορεί να βοηθήσει την Ομόνοια, αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα