Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα

Δύο ήταν τα σοβαρότερα περιστατικά που σημειώθηκαν από τις 06.00 της 16ης Μαΐου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 17ης Μαΐου 2017 και αφορούσαν αποπαγίδευση δύο ατόμων μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού καθώς και πυρκαγιά σε κουζίνα εστιατορίου στην Πάφο.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι η ώρα 13.12 της Τρίτης «λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

μετά την έξοδο προς Χοιροκοιτία και ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με ομάδα διάσωσης και δύο οχήματα».

Προσθέτει ότι «άτομο (γυναίκα) αποπαγιδεύτηκε με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από όχημα ενώ δεύτερο άτομο (άντρας) ο οποίος επέβαινε σε δεύτερο όχημα αποπαγιδεύτηκε από νοσηλευτικό προσωπικό του ασθενοφόρου».

Τα δύο άτομα αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Επίσης, «η ώρα 11.02 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε στην κουζίνα εστιατορίου στην οδό Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια Πάφου και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πέγειας με τρία οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 11.24».

Η πυρκαγιά ήταν στην φριτέζα της κουζίνας ενώ ζημιά έπαθαν διάφορα μαγειρικά σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές και από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή των τοίχων της κουζίνας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών και φορητού πυροσβεστήρα ξηρής σκόνης. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από υπερθέρμανση μαγειρικού λαδιού.

Συνολικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις 06.00 της 16ης Μαΐου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 17ης Μαΐου 2017 ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα