Τριπλό θανατηφόρο Λεμεσού: Αναβλήθηκε η δίκη 25χρονου

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε σήμερα ο 25χρονος που ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο της 27ης Μαΐου, στα Κάτω Πολεμίδια, και ο οποίος ωστόσο δικάζεται για υπόθεση ξυλοδαρμού οδηγού ταξί, περιστατικό που προηγήθηκε του τραγικού τροχαίου.



Μετά από αίτημα του δικηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος ζήτησε να παραλάβει και να μελετήσει όλο το μαρτυρικό υλικό, το δικαστήριο ανέβαλε τη διαδικασία για τις 21 Ιουνίου,

ενώ ο 25χρονος οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές φυλακές.

Εναντίον του εξετάζεται υπόθεση που αφορά επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και τροχαίων αδικημάτων, αφού οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και άδεια κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος οδηγός ταξί, είχε καταγγείλει πως δέχθηκε γρονθοκοπήματα στο κεφάλι από τον νεαρό, ο οποίος του ανέκοψε το δρόμο επειδή προηγουμένως κόρναρε και προσπάθησε να προσπεράσει το όχημα του, που κινείτο με χαμηλή ταχύτητα.

Ακολούθως, ο 25χρονος μετέβη στην οικία του και αφού στάθμευσε το όχημα του, άρχισε να διακινείτσι στην περιοχή Πολεμιδιών, με διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα, επίσης 32 ετών, και Παναγιώτη Στεφάνου, 26 χρόνων.

Ο ίδιος αρνείται πως παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, ενώ η αστυνομία δεν έχει οποιαδήποτε μαρτυρία επί τούτου, αναμένοντας, την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί κατά πόσο βρισκόταν ή όχι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα