Τον δρόμο όταν περνώ, ακούω, βλέπω, περπατώ!!!

Εκδήλωση Δημοτικού Σχολείου Λυκαβηττού και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για την Οδική Ασφάλεια.

«Τον δρόμο όταν περνώ, ακούω, βλέπω, περπατώ!!!», ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβηττού, σε συνεργασία με τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, την Πέμπτη 9 Μαρτίου, στην αίθουσα τελετών του σχολείου. Η εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο των διαχρονικών ενεργειών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για ενημέρωση

σε θέματα Οδικής Ασφάλειας, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτισε την εκδήλωση.

Με στόχο την καλλιέργεια οδικής συνείδησης στα παιδιά, οι μαθητές, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, συμμετείχαν σε ένα δεκαπενθήμερο δραστηριοτήτων για την κατανόηση των Κανόνων Οδικής Ασφάλειας και των αρχών προενεργητικής συμπεριφοράς για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Ο κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, απευθυνόμενος στα παιδιά τους συνεχάρη αναφέροντας: «Όλοι, στην οικογένεια της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, νιώθουμε περήφανοι που η Εταιρεία μας για 7η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει έμπρακτα την εκδήλωση αυτή στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας, για την οδική ασφάλεια στα σχολεία. Αυτό που σήμερα μαθαίνετε, σαν παιδιά, αύριο θα είναι ο οδηγός ασφάλειας στη ζωή σας.»

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν επίσης οι Διευθύντριες του Σχολείου, Δρ. Βασιλική Αλεξάνδρου-Λεωνίδου και κα. Σωτηρούλα Χρυστοστόμου-Βούργια και εκ μέρους της Αστυνομίας, ο κ. Φίλιππος Παπαηλία Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου. Όλοι συνεχάρησαν τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα