Το ξενοδοχείο Wynn αποσύρει από τα ράφια είδη του Tom Ford

Το ξενοδοχείο Wynn στο Λας Βέγκας σταμάτησε την πώληση καλλυντικών και γυαλιών ηλίου του Τομ Φορντ και ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι αυτό συνέβη λόγω της άρνησης του σχεδιαστή μόδας να ντύσει με δημιουργίες του τη σύζυγό του,

Μελάνια.

Ο Μάικλ Γουίβερ, εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, επιβεβαίωσε ότι αποσύρθηκαν οι συγκεκριμένες σειρές προϊόντων του Τομ Φορντ το Σαββατοκύριακο, αλλά αρνήθηκε να εξηγήσει τον λόγο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Στιβ Γουίν, «είπε ότι θεώρησε ότι αυτά που δήλωσε ο Τομ Φορντ για τη Μελάνια Τραμπ ήταν τόσο τρομερά, που αποφάσισε να πετάξει τα ρούχα του έξω από το ξενοδοχείο».

Ο Τομ Φορντ έχει δηλώσει ότι αρνήθηκε στο παρελθόν να ντύσει τη μελλοντική πρώτη κυρία των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι «δεν είναι απαραίτητα η εικόνα γυναίκας που έχει στο μυαλό του».

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν ζήτησε ποτέ από τον Φορντ να την ντύσει ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ και ότι «δεν του αρέσουν» ο Φορντ και τα σχέδιά του. «Δεν είμαι λάτρης του Τομ Φορντ, ποτέ δεν ήμουν», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Εκπρόσωποι του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας, που θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς της εποχής του, δεν απάντησαν αμέσως σε αιτήματα μέσω email να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα