Το πρόγραμμα των προημητελικών του Australian Open

Ολοκληρώνεται αύριο η προημιτελική φάση των μονών του Australian Open. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Rafael Nadal με τον Milos Raonic, που θα γίνει στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης ημέρας του Grand Slam της Μελβούρνης.

Για

άλλη μια μέρα, η δράση σε όλα τα γήπεδα του Melbourne Park θα αρχίσει στις 02:00 τα ξημερώματα. Στην Rod Laver Arena, την "αυλαία" της 10ης ημέρας του Australian Open θα ανοίξουν οι Karolina Pliskova και Mirjana Lucic-Baroni. Η Τσέχα, αήττητη ακόμα φέτος με 10 νίκες, θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον πρώτο της Grand Slam τίτλο, τη στιγμή που θα έχει απέναντί της μια διψασμένη 34χρονη, την Lucic-Baroni, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε major προημιτελικό από το 1999!

Στις 04:00 τα ξημερώματα, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Serena Williams, θα αντιμετωπίσει την πολύ φορμαρισμένη Johanna Konta. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο παίκτριες, κάτι που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αυτή την αναμέτρηση, από την οποία και θα βγει η τελευταία παίκτρια που θα μπει στους ημιτελικούς του τουρνουά.

Θα ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας της ημέρας για το μονό των ανδρών, στον οποίο ο ανεβασμένος Grigor Dimitrov θα αντιμετωπίσει τον David Goffin. O Dimitrov θα διεκδικήσει τη δεύτερη πρόκρισή του σε έναν τόσο μεγάλο ημιτελικό, μετά από το Wimbledon του 2014, ενώ ο Goffin θα παίξει για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό Grand Slam, μετά από το περσινό Roland Garros.

Στις 10:30 το πρωί, θα γίνει ο μεγαλύτερος αγώνας της ημέρας, αυτός ανάμεσα στον Rafael Nadal και στον Milos Raonic. Οι δυο παίκτες είναι τα μεγαλύτερα ονόματα στην κάτω μεριά του ταμπλό και ο νικητής θα είναι πιθανότατα και το φαβορί για να μπει στον τελικό. Θυμίζουμε πως φέτος έχουν συναντηθεί ήδη 2 φορές, με τον Rafa να κερδίζει στο Άμπου Ντάμπι και τον Raonic να παίρνει τη ρεβάνς στο Μπρίσμπεϊν.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (25/01):

Rod Laver Arena:
02:00 Karolina Pliskova (5) v. Mirjana Lucic-Baroni
04:00 Serena Williams (2) v. Johanna Konta (9)
06:00 Grigor Dimitrov (15) v. David Goffin (11)
10:30 Rafael Nadal (9) v. Milos Raonic (3)

Keywords
Τυχαία Θέματα