Το νέο Volkswagen Golf είναι εδώ!

Το Golf είναι το αυτοκίνητο που έχει διαμορφώσει τη δική του κατηγορία εδώ και πολλές γενιές. Το νέο Golf αποτελεί και πάλι ορόσημο.

Το Golf παραμένει μοναδικό όσες γενιές και αν περάσουν. Με πλούσιες τεχνολογίες, καινοτομίες και μία μεγάλη γκάμα επιλογών είναι έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Το νέο Golf είναι εδώ με τεχνολογία και καινοτομίες που κάνουν την καθημερινότητά

σας πιο άνετη.

Εξωτερικά, το εμπρός τμήμα μαγνητίζει το βλέμμα με την αθλητική μάσκα που φέρει το σήμα της Volkswagen, πίσω από το οποίο κρύβεται ένας αισθητήρας για τα διάφορα, προαιρετικά και μη συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Η μάσκα είναι διακοσμημένη με χρωμιωμένες λωρίδες ενώ η σχεδίαση των προβολέων και των προφυλακτήρων χαρίζει στο όχημα μία ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Πίσω, δυναμικές κομψές καμπύλες μαζί με τον διαχύτη και τα τολμηρά φώτα LED συνθέτουν μία απολαυστική εικόνα.

Tο φιλόξενο εσωτερικό του νέου Golf σας προσκαλεί σε έναν κόσμο άνεσης. Οι πληθωρικές αναλογίες προσφέρουν στους εμπρός και πίσω επιβάτες άφθονο χώρο για τα πόδια. Η καμπίνα αποπνέει μία αίσθηση ανώτερης ποιότητας με υλικά και έξυπνες λύσεις που φροντίζουν τη λεπτομέρεια και εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vw.com.cy ή επικοινωνήστε με τη Unicars.

www.facebook.com/vwcyprus | www.unicars.com| www.vw.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα