Το Λονδίνο υποκλίθηκε στον Μπολτ! (pics)

Αποθεώθηκε ο Γιουσέιν Μπολτ από τους θεατές στο κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, όταν μετά τη λήξη των αγώνων οι διοργανωτές του επιφύλαξαν μια έκπληξη για τον τιμήσουν και να τον αποχαιρετήσουν, αφού μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει δηλώσει ότι θα ολοκληρώσει την σπουδαία καριέρα του. Παρόντες στην τελετή ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της IAAF Σεμπάστιαν Κόε, αλλά και ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν.

Οι διοργανωτές του δώρισαν

ένα κομμάτι από το ταρτάν του στίβου, προκειμένου να τον βραβεύσουν για τις επιτυχίες του στο στάδιο, αφού εκτός από χάλκινο στα 100μ, έχει πάρει και τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια το 2012. Παράλληλα, από τα μάτριξ πρόβαλαν σε βίντεο τις μεγάλες στιγμές του στα σπριντ. Βέβαια όλα αυτά συνοδεύτηκαν με τον απαραίτητο, τελευταίο γύρο του θριάμβου μέσα στο στάδιο και οι θεατές τον αποθέωσαν.

«Πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τους φιλάθλους μου», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Μπολτ. Όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται τώρα, είπε: «Δεν ξέρω, για μένα ήταν μερικές δύσκολες ημέρες. Το να βρίσκομαι σε αυτό το στάδιο είναι πολύ συγκινητικό. θα δούμε πώς θα πάει».

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα