Το γλυκό μήνυμα του Τσονγκά (βίντεο)

Ένας μικρός φίλος του τένις δεν κατάφερε να πάρει αυτόγραφο από τον αγαπημένο του Jo-Wilfried Tsonga και ξέσπασε σε κλάματα, μετά από αγώνα του Γάλλου για το Roland Garros. O Tsonga είδε το βίντεο - που έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο - και έστειλε ένα όμορφο μήνυμα στον μικρό του fan.

"Είδα το βίντεο που έκλαιγες για μένα και το βρήκα πολύ συγκινητικό. Θα προσπαθήσω να σου στείλω μια μικρή αφιέρωση και ελπίζω να έχεις καλές αναμνήσεις

από το Roland Garros", ανέφερε στο μήνυμά του ο Tsonga, ο οποίος δημοσίευσε το μήνυμά του με βίντεο, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο μικρός πάντως θα έχει κι άλλη ευκαιρία για να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη. Ο Tsonga κέρδισε τον Pablo Andujar με 7-6 (3), 6-4, 6-3 και, καιρού επιτρέποντως, θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Tomas Berdych για τον 4ο γύρο.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Petit message pour Martin en direct de Roland Garros

Un petit message pour Martin qui je l'espère gardera un bon souvenir de son Roland Garros ;-) #RG15 #Dédicace

Posted by Jo Wilfried Tsonga on Saturday, 30 May 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα