Το ενδιαφέρον στην «Allianz Arena»

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Η Μπάγερν υποδέχεται την Άρσεναλ, ενώ στον δεύτερο αγώνα, η Ρεάλ Μ. τη Νάπολι

Με δύο αγώνες συνεχίζεται απόψε (21:45) η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Άρσεναλ, ενώ στον άλλο αγώνα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Νάπολι.

Ο Αρτούρο Βιδάλ σε δηλώσεις του φαίνεται αρκετά αισιόδοξος για την επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα δείξουμε για τι είμαστε φτιαγμένοι αρχής γενομένης από το ματς με την Άρσεναλ», προσπαθώντας έτσι να προαναγγείλει την αγωνιστική ανάκαμψη

της ομάδας του Μονάχου.

Ακόμη ανέφερε: «Ελπίζω οι αντίπαλοί μας να παίξουν όπως παίζουν στην Αγγλία και να μην επικεντρωθούν μόνο στη μαζική άμυνα και στις αντεπιθέσεις. Η εν λόγω διοργάνωση προσφέρεται για θέαμα και όσες ομάδες αγωνίζονται σε αυτό, οφείλουν να παίξουν ανοιχτό-ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Σε γενικές γραμμές έστειλε μήνυμα στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ για τις διαθέσεις των Βαυαρών για τον αυριανό αγώνα υπογραμμίζοντας πως στο Μόναχο έχουν οπλιστεί με αρκετή αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα υποσχέθηκε στο κοινό της «Αλιάντς Αρίνα» ότι αυτήν τη φορά η Μπάγερν θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της δοθούν και θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, ο Τσάμπι Αλόνσο αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας με έντονες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε από τον Χάβι Μαρτίνες και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Ισπανός μέσος αποτελεί παίκτη-κλειδί για το παιχνίδι των Βαυρών, έχοντας μέχρι τώρα 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Κάρλο Αντσελότι κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει γι' αυτό το παιχνίδι τους Φρανκ Ριμπερί και Ζερόμ Μπόατενγκ, που αναρρώνουν από τους πρόσφατους τραυματισμούς τους.

Φαβορί η Ρεάλ
Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης, στα χαρτιά, έχει τον πρώτο λόγο εδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της, ωστόσο θα πρέπει να προσέξει αρκετά, απέναντι στην επικίνδυνη Νάπολι. Ο Σέρχιο Ράμος, σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι αυτό που θέλουν αυτός και οι συμπαίκτες του είναι να μη δεχθούν γκολ, ώστε να έχουν ένα ήσυχο δεύτερο παιχνίδι στην Ισπανία.

«Η Νάπολι είναι ένας σκληρός αντίπαλος, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε γκολ για να έχουμε ήρεμη ρεβάνς. Ελπίζουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό, αλλά θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας πάντα σε ένα παιχνίδι τη φορά», τόνισε.

Το σημερινό πρόγραμμα:
Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι 21:45
Μπάγερν Μονάχου-Αρσεναλ 21:45

Keywords
Τυχαία Θέματα