Το αγγλικό ποδόσφαιρο γυρίζει... προς τα πίσω!

Μέσα στη νέα εβδομάδα, οι επικεφαλής των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ θα συναντηθούν για να συζητήσουν κι επίσημα πλέον για το ζήτημα με την εγκατάσταση κερκίδας με θέσεις ορθίων στα γήπεδα!

Το αγγλικό ποδόσφαιρο γυρίζει... προς τα πίσω για χάρη των οπαδών!

Έπειτα από τις φωνές του κόσμου και το αίτημα των υποστηρικτών των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος, όπως παραδέχθηκε ο επικεφαλής της Πρέμιερ Λιγκ, Ρίτσαρντ Σκάνταμορ, δεν γίνεται άλλο οι διοικούντες να κλείνουν τ' αυτιά τους...

Σύμφωνα με όσα αναφέρει

η «Daily Mail», μέσα στη νέα εβδομάδα θα υπάρξει ραντεβού εκπροσώπων των 20 συλλόγων της Πρέμιερ στο Λονδίνο, έπειτα από επίσημη πρόσκληση της διοργανώτριας αρχής, ώστε να γίνει μια πρώτη κουβέντα για το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι θέσεις ορθίων στα γήπεδα.

Η κίνηση της Σέλτικ να επαναφέρει κερκίδα ορθίων φέτος, κάνοντας φυσικά και τις απαραίτητες εργασίες στο «Celtic Park» ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια, άσκησε πίεση και στο αγγλικό ποδόσφαιρο, στο οποίο, από το 1994 κι έπειτα, θεωρήθηκε απαραίτητο να υπάρχουν αποκλειστικά θέσεις καθήμενων στις κερκίδες.

Βέβαια, το γεγονός πως θα γίνει κουβέντα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα σημειωθεί και η ιστορική αλλαγή, από τη στιγμή που για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί ολική αναθεώρηση του νόμου και φυσικά, έγκριση και της βρετανικής Κυβερνήσεως που αυτή τη στιγμή είναι κάθετα αντίθετη.

Keywords
Τυχαία Θέματα