Την Πέμπτη παρουσιάζεται «Το Βιβλίο των Σχολείων»

Τα Public και η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού παρουσιάζουν την Πέμπτη, σε μια μεγάλη γιορτή, το ολοκληρωμένο «Βιβλίο των Σχολείων», στη συγγραφή του οποίου συμμετείχαν 686 μαθητές της Ε’ τάξης από 24 σχολεία της Κύπρου.

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο Metropolitan

την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 9.30 το πρωί. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Καδής, ο συγγραφέας Γιώργος Δ. Λεμπέσης, λειτουργοί του Υπουργείου και φυσικά οι μαθητές των σχολείων με τους δασκάλους τους. Αναμεσά τους και το Δημοτικό Σχολείο Ριζοκαρπάσου.

Το «Βιβλίο Των Σχολείων» θα παρουσιαστεί από τον συγγραφέα ενώ ο Υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό. Όλοι οι μαθητές θα πάρουν από ένα αντίτυπο στα χέρια τους και κάποια κομμάτια θα διατίθενται από τα Public με τα καθαρά έσοδα να πηγαίνουν σε έναν κοινά προσδιορισμένο φιλανθρωπικό σκοπό. Τα Public θα προσφέρουν 50 βιβλία σε καθένα από τα 24 σχολεία για τις βιβλιοθήκες τους, ενώ θα βραβεύσουν την τάξη που έγραψε το κεφάλαιο που ξεχώρισε.

Ο στόχος της πρωτοβουλίας, που γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο σε τόσο μεγάλη κλίμακα, είναι να προωθήσει το διάβασμα, τη δημιουργική γραφή και το παιδικό-νεανικό βιβλίο. Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αλλά και από τους μαθητές που συμμετείχαν.

Public, ο απόλυτος προορισμός του βιβλίου.

Χαμογελάστε… είστε στα Public!

Keywords
Τυχαία Θέματα