Την Κυριακή ανεβαίνει η θερμοκρασία ακόμα περισσότερο

Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα στα προσήνεµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, ενώ το απόγευµα τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα ανατολικά

παράλια, γύρω στους 33 στα βόρεια και νότια παράλια, στους 30 βαθµούς στα δυτικά παράλια και στους 27 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά µέτριοι, 4 µποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά παράλια και µέχρι λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να σηµειώνει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα