Θλίψη στον ΔΗΣΥ για τον θάνατο της Λίας Τσεριώτου

Με βαθιά θλίψη ο Δημοκρατικός Συναγερμός αποχαιρετά και τιμά τη Λία Τσεριώτου


Βαθιά θλίψη εκφράζει ο ΔΗΣΥ για τον θάνατο της Λίας Τσεριώτου. «Είναι πραγματικά μια απώλεια, όχι μόνο για τους οικείους τους αλλά και για την Παράταξή μας, τη Λευκωσία και για την Κύπρο ολόκληρη.

Η ανάμνηση της Λίας,

που παραμένει ανεξίτηλη, θα μας φέρνει πάντα στον νου ένα πρόσχαρο και φιλικό άνθρωπο, γεμάτο ενέργεια, με απεριόριστη έγνοια και δράση για τον συνάνθρωπο, μια φίλη και συνεργάτιδα που θα μας λείπει.

Η Λία Τσεριώτου αγαπούσε τη Λευκωσία και την υπηρέτησε επί σειρά ετών στη θέση Αντιδημάρχου της πόλης. Είχε πλούσια φιλανθρωπική δράση, συμμετέχοντας σε Συμβούλια πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων. Η Λία Τσεριώτου υπήρξε πρωτοπόρος από δεκαετίες στον τομέα της φιλαλληλίας και του φιλανθρωπικού έργου, δείχνοντας ιδιαίτερη φροντίδα, τόσο μέσα από Οργανώσεις όσο και προσωπικά, για τις ευάλωτες ομάδες των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Υπηρέτησε μεταξύ άλλων, ως μέλος αλλά και ως Αντιπρόεδρος το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του Σωματείου Ελληνίδων Κυριών Λευκωσίας «Ένωσης», με την αξιοσημείωτη πρόσφατη προσφορά της περιουσίας του για τη δημιουργία του «Κέντρου Παιδιού».

Εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους της, ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα αποχαιρετήσει την μεγάλη κυρία της Λευκωσίας με την παρουσία του Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και της ηγεσίας του κόμματος στην κηδεία της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα