Θηρία στα κλουβιά οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ιστορική για την Βόλφσμπουργκ η ρεβάνς με την Ρεάλ, αφού μετά την πρώτη της συμμετοχή στα προημιτελικά του Champions League, ονειρεύεται μετά τη νίκη της (2-0) στο πρώτο ματς, πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

«Την Τρίτη θα είμαστε 100 εκατομμύρια τοις εκατό έτοιμοι, στο Bernabeu θα τρέξουμε για τις ζωές μας,» είπε ο επιθετικός Αντρέ Σίρλε,

γνωρίζοντας ότι η Ρεάλ αναζητά εκδίκηση. Οι «λύκοι» ζουν την αντίφαση, ανάμεσα στο πρωτάθλημα και την Ευρωπη. Η ισοπαλία (1-1) με την Μάιντς το Σάββατο, απομάκρυνε περισσότερο τις και πιθανότητες για απευθείας συμμετοχή σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν, μιας και βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από το Europa League και δέκα από το Champions, πέντε παιχνίδια πριν το τέλος.

«Από τη στιγμή που νικήσαμε την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0, ολόκληρη η πόλη μιλάει μόνο γι αυτό το παιχνίδι και τη ρεβάνς. Δεν είναι εύκολο,» προσπάθησε να εξηγήσει να εξηγήσει ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ Ντίτερ Χέκινγκ, μετά την ισοπαλία του Σαββάτου, έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, για την δεύτερη της περασμένη σεζόν. «Φυσικά αυτό που παρουσιάσαμε κατά της Μάιντς ήταν πολύ κακό,» παραδέχτηκε ο Σίρλε. «Όμως η χαρά μας να παίξουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνεται από στιγμή σε στιγμή,» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα