«Θέλουμε να κερδίσουμε…τίποτα άλλο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δεν σκέφτονται τίποτα άλλο στην ΑΕΛ παρά μόνο τη νίκη πρόκριση στον μεγάλο τελικό κυπέλλου. Όπως τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου αύριο κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα θέλει μόνο τη νίκη.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό

Για την προετοιμασία: «Όλα είναι καλά. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε και αναμένουμε την αποστολή της ομάδας η οποία θα ανακοινωθεί».

Για τον Οχένε:

«Χθες δεν προπονήθηκε. Έκανε ατομικό πρόγραμμα. Νομίζω ότι όλοι είναι καλά αλλά αναμένουμε την αποστολή».

Για τις επιστροφές παικτών: «Είχαμε έξι παίκτες εκτός ομάδας. Τώρα συζητήσαμε μόνο για τον Οχένε. Πάντα Εμείς μιλάμε για αυτούς που αγωνίζονται…αλλά και αυτοί που δεν αγωνίζονται είναι κοντά στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα είναι δίπλα στους συμπαίκτες τους για λόγους ψυχολογίας».

Για τους ποδοσφαιριστές: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χριστάκη Χριστοφόρου. Είναι παιχνίδια τα οποία χρειάζονται υπομονή από όλους και είμαστε πανέτοιμοι για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι»

Για το μικρό προβάδισμα : «Απλά είχε τελειώσει το πρώτο μέρος. Αύριο θα διεξαχθεί το δεύτερο μέρος. Εμείς θα παραταχθούμε για να κερδίσουμε. Δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας»

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι πλέον δεδομένο πως η ανατολική θα είναι γεμάτη. Δεν αποκλείεται να μην ανοίξουν και ταμεία. Είναι δεδομένο πως θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας»



Keywords
Τυχαία Θέματα