Θέλει να φύγει ο Ντεπάι από την Μάντσεστερ

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν αντέχει την απραξία του πάγκου και επειδή δεν έχει ευκαιρίες από τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, δεν βλέπει το λόγο να συνεχίσει την καριέρα του στη διάσημη αγγλική ομάδα. Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2015 από την Αϊντχόφεν για 4+1 χρόνια με το κόστος της μεταγγραφής να φθάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.



Ο Ντεπάι, όμως, έχει ελάχιστες συμμετοχές φέτος στην πρέμιερ λιγκ, όλες

ως αλλαγή, και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι έχει παρακολουθήσει τα περισσότερα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον πάγκο ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή η κατάσταση δεν γίνεται να συνεχιστεί: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ξέρω τι θέλω. Ο ρόλος του αναπληρωματικού δεν είναι για μένα. Δεν είμαι το είδος του ποδοσφαιριστής που ικανοποιείται μόνο από το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ο σύλλογος που ονειρευόμουν, όμως θέλω να παίζω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντεπάι.

Πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, αποτελεί η παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, υπό τη μορφή δανεισμού, με τη Φενέρμπαχτσε αλλά και τη Βόλφσμπουργκ να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ο Ντεπάι, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Αϊντχόφεν, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της PSV τον Σεπτέμβριο του 2011 και από τότε «έγραψε» 124 εμφανίσεις με απολογισμό 50 γκολ. Τη σεζόν 2014-15, κατά την οποία η Αϊντχόφεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Ντεπάι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος με 22 τέρματα σε 30 παιχνίδια (και 28 σε 40 αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών αγώνων).

Μέχρι στιγμής ο νεαρός ακραίος έχει φορέσει 24 φορές τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας και έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ ήταν ένας από τους τρεις υποψηφίους για το βραβείο του κορυφαίου νεαρού παίκτη στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα