Θέλει να φύγει και αιτείται μεταγραφή!

Ο άσος της Σαουθάμπτον, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, θέλει να φύγει από την Σαουθάμπτον και το γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα!

Ο διεθνής Ολλανδός αμυντικός της Σαουθάμπτον, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, μέσω γραπτής επιστολής κατέστησε σαφές ότι το μέλλον του επιθυμεί να είναι μακρυά από τους «αγίους».

«Είναι λυπηρό αλλά βρίσκομαι σε θέση να ανακοινώσω πως κατέθεσα σήμερα στα γραφεία της Σαουθάμπτον αίτημα περί αποχώρησής μου από το σύλλογο. Νομίζω ότι δεν έχω άλλη επιλογή μετά την ειδοποίησή μου για την πρόθεση της ομάδας να μου επιβάλει πειθαρχική κύρωση με πρόστιμο ισοδύναμο με

τους μισθούς των δύο εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών έχουν προηγηθεί πάρα πολλά ραντεβού με τη διοίκηση, τον πρώην προπονητή της ομάδας Κλοντ Πιέλ, αλλά και τον νυν Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, μέσα από τα οποία έχω γνωστοποιήσει την πρόθεσή μου να φύγω και να αναζητήσω μια νέ απρόκληση. Είμαι αρκετά φιλόδοξος και πρόθεσή μου είναι να παίξω ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να καταφέρω όσα περισσότερα μπορώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που βρίσκεται εδώ και καιρό στα μεταγραφικά πλάνα των Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο είχε πρόσφατα ανακοινώσει ότι ο παίκτης προπονείται μόνος του, καθώς δεν είναι πνευματικά έτοιμος να ενταχθεί στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου επιμένουν ότι δεν είναι προς πώληση! Περιμένουμε να δούμε τις κινήσεις από πλευράς Λίβερπουλ και των λοιπών ομάδων που προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη για την υπογραφή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα