Θ. Αντωνίου: «Με την απόδοση μας κάναμε εύκολο τον αγώνα»

Για τον αγώνα με τον Άρη και την εύκολη όπως εξελίχθηκε νίκη της ΑΕΛ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα νέα αποκτήματα αλλά και τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΖ.

Αρχικά μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη: «Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Όλα όσα είχαμε μπροστά μας τις προηγούμενες σ’ αυτό κατέληγαν. Μπήκαμε δυνατά, σκοράραμε γρήγορα και κάναμε το παιχνίδι να

φαίνεται πιο εύκολο στη συνέχεια».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα που προέκυψε με τον Μάρκο Σοάρες: «Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στον Μάρκο Σοάρες ο οποίος είχε πληροφορηθεί τον θάνατο του πατέρα του λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Αγωνίστηκε όμως στο παιχνίδι και αυτό είναι προς τιμή του. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου αναχώρησε για την πατρίδα του και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες».

Για τις νέες προσθήκες δήλωσε: «Όλος ο κόσμος βλέπει τις νέες προσθήκες. Έχουν δώσει παρά πολλά νέα πράγματα στην ομάδα. Ενισχυθήκαμε στην επίθεση εκεί που είχαμε προβλήματα. Κάναμε καλές κινήσεις. Είμαστε στον σωστό δρόμο για να δώσουμε την μάχη μας μέχρι το τέλος».

Για τον αγώνα με την ΑΕΖ είπε: «Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί απέναντι στην ΑΕΖ η οποία κόντρα στην ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και αν κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τις απουσίες τόνισε: «Δεν έχουμε προβλήματα πέραν του Σοάρες που συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα