Τεσσάρα με ανατροπή για την Τσέλσι! (vid)

Η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα έφτασε στα όρια της την Τσέλσι, ωστόσο λύγισε τρία λεπτά πριν από το τέλος (4-2) με τους Λονδρέζους να σκοράρουν τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο.

Το ζήτημα πλέον δεν ήταν το παιχνίδι, αλλά ο διάδοχος του Αντόνιο Κόντε! Η Γουότφορντ είχε βρει πλέον τρόπο να γυρίσει το παιχνίδι (1-2) στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Τσέλσι δεν υπήρχε στο γήπεδο και τα πάντα έδειχναν τόσο ίδια με την προπέρσινη σεζόν, όπου οι Λονδρέζοι είχαν τα χάλια τους μετά την κατάκτηση του τίτλου,

κάτι που κόστισε την καρέκλα του στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Κι όμως ο καλός Θεός του ποδοσφαίρου (αν υπάρχει) φαίνεται πως αγαπάει τον Αντόνιο Κόντε και δεν θέλει να τον τελειώσει (ακόμα) από τους μπλε. Με μία εκπληκτική ανατροπή και τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, οι πρωταθλητές επέζησαν από θανατηφόρο τσίμπημα σφήκας και επικράτησαν με 4-2 της Γουότφορντ, η οποία έχασε τεράστια ευκαιρία να πατήσει στην πρώτη τετράδα.

Μπορεί οι Λονδρέζοι να κέρδισαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έλυσαν όλα τους τα προβλήματα. Αντιθέτως οι ανορθογραφίες είναι πολλές και δεν κρύβονται. Μπορεί το 1-0 να ήρθε νωρίς με γκολ του Πέδρο (12’), όμως ο Μάρκο Σίλβα είχε καταστρώσει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο κλοπής. Από ένα στημένο ήρθε το 1-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ντουκουρέ και με την έναρξη της επανάληψης μία καλά δομημένη κόντρα έφερε την απόλυτη ανατροπή με ψύχραιμο πλασέ του Περέιρα (49’).

Εκεί κρίθηκαν τα πάντα. Οι «σφήκες» βρήκαν ζαλισμένους τους παίκτες της Τσέλσι, όμως σε δύο περιπτώσεις ο Ρισάρλισον απέτυχε να τελειώσει καθαρές ευκαιρίες, κάτι που πλήρωσαν ακριβά οι φιλοξενούμενοι που όσο περνούσε ο χρόνος έχαναν μέτρα και μπήκαν μες τα καρέ τους.

Με δύο καλές σέντρες ο Μπατσουαγί (71’ και ο Αθπιλικουέτα (87’) γύρισαν το ματς (3-2), με τον Βέλγο επιθετικό να πετυχαίνει δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-2 που κολακεύει τους πρωταθλητές Αγγλίας, που όπως και μεσοβδόμαδα με την Ρόμα απέτυχαν να κλειδώσουν ένα δικό τους ματς και σώθηκαν in extremis στο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα