Τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε απέφυγε το ταξίδι κατά τύχη

Ο τερματοφύλακας Νιβάλντο επρόκειτο να ταξιδέψει με την αποστολή της Σαπεκοένσε στο μοιραίο ταξίδι για Κολομβία, ωστόσο μία τεχνική λεπτομέρεια του έσωσε τη ζωή.

Ο τερματοφύλακας Νιβάλντο ήταν ένας από τους εννέα ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε που δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana, με συνέπεια να γλιτώσει από το μοιραίο παιχνίδι της τύχης.

Ο 42χρονος Βραζιλιάνος βρισκόταν στο τέλος της καριέρας του και ήλπιζε να πει το "αντίο" στους αγωνιστικούς χώρους

την προσεχή Κυριακή, στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μινέιρο.

"Υποτίθεται ότι θα πήγαινα στο ταξίδι, αλλά τελικά έμεινα στη Βραζιλία. Όλα έχουν έναν λόγο στη ζωή. Δεν ταξίδεψα στην έδρα της Παλμέιρας (σ.σ. την προηγούμενη Κυριακή), ώστε να δώσω το τελευταίο παιχνίδι μου εδώ, κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο, όταν θα έφτανα τις 300 συμμετοχές για τον σύλλογο", δήλωσε στην "Globoesporte.com".

"Έγιναν κάποιες αλλαγές στο ταξίδι (σ.σ. της προηγούμενης αγωνιστικής) και η αποστολή δεν θα επέστρεφε στο Σαπεκό, αλλά θα πήγαινε κατευθείαν από το Σάο Πάουλο στο Μεντεγίν. Οπότε, ο προπονητής μας, Κάιο, είπε ότι δεν θα με έπαιρνε".

Με αυτόν τον τρόπο, ο Νιβάλντο κατάφερε να αποφύγει το ταξίδι που πιθανότατα θα του κόστιζε τη ζωή και εγκαταλείπει με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο τη δράση.

Vídeo: Nivaldo, goleiro há 10 anos na @ChapecoenseReal , que não embarcou para a Colômbia. pic.twitter.com/FhPTyBQK5C

— Eduardo Matos (@_eduardomatos) November 30, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα