Τέλος εποχής για τον Κυριλλή στο παλιό ΓΣΠ

Μπουλντόζες αναμένεται να μπουν σύντομα στο παλιό ΓΣΠ, γκρεμίζοντας μαζί και τα όνειρα των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί για 50 χρόνια.

Το παλιό ΓΣΠ έμεινε βουβό από το 1999 αλλά ο «Κυριλλής» και ο «Γιαπανάς» ποτέ δεν έφυγαν.Η Κυριακή Παυλίδου, πατώντας στα βήματα των γονιών της κράτησε την μικρή επιχείρηση τους, κατασκευής παραδοσιακών λοκμάδων, μέχρι σήμερα. Ο γνωστός «Κυριλλής» όμως πήρε μια επιστολή ότι εντός των ημερών θα πρέπει να φύγει.

Η

ιδιοκτήτρια «Κυριλή» αναφέρει στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ " Ήμασταν ενήμεροι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον ήταν να έρθει και το τέλος του.Αλλά το τέλος ήρθε ξαφνικά και απροειδοποίητα. Εγώ την περασμένη εβδομάδα έμαθα από πελάτη μου ότι είχε δημοσίευση στην εφημερίδα της δημοκρατίας, μερικές μέρες μετά επέδωσαν μου επιστολή ότι πρέπει να αποχωρήσω μέσα σε εφτά μέρες.

Εγώ απλώς θέλω παράταση ένα μήνα.Ένα μήνα για να προλάβω να ξοδέψω υλικά που έχω είδη αγορασμένα, τα οποία δεν αντέχουν πολύ καιρό και να ενημερώσω και τους πελάτες μου ότι φεύγω", συμπληρώνει.

"Να βρω το χώρο τον κατάλληλο που να μεταφέρω με την ησυχία μου τα σκεύη μου, τα έπιπλα μου. Τούτο ζητώ.Τίποτα άλλο. Θυμούμαι πάρα πολλά πράγματα.

Ολόκληρη ιστορία της Λευκωσίας που πέρασε απ αυτόν εδώ το γήπεδο.Τον καιρό που ήταν το μοναδικό γήπεδο μετά το 74.Θυμούμαι τον κόσμο που ερχόταν από όλες τις επαρχίες με τα λεωφορεία, τις ομάδες, τους αγώνες που γίνονταν στο παλιό ΓΣΠ.Συναυλίες που γίνονταν μετά το 74 για την κατάσταση μετά την εισβολή.Πάρα πολλά πράγματα.Ήταν το κέντρο της Λευκωσίας σχεδόν για κάποιο διάστημα το παλιό ΓΣΠ.Μετά σιγά, σιγά το άφησαν και ξεθώριασε μέχρι που έφτασε το τέλος του". συμπληρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα