Τεχνοοικία ΑΕΚ:Νιώθουν ότι ήρθε η ώρα του τίτλου στη Λάρνακα

Με μοναδικό στόχο τον τίτλο μπαίνει (σ.σ. την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου) στο νέο πρωτάθλημα Γυναικών η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια επιδιώκει φέτος με αρκετά νέα πρόσωπα να σπάσει την κυριαρχία του Sabbianco Απόλλωνα.

Η διοίκηση του Τμήματος Πετοσφαίρισης της Τεχνοοικία ΑΕΚ προέβη σε προσεγμένες κινήσεις. Καταρχάς έφερε ένα νέο τεχνικό τον Ούγγρο Λάζλο Χολοσέι και

ευελπιστεί ότι θα οδηγήσει την ομάδα σε τίτλους. Στο προπονητικό επιτελείο βρίσκεται ως βοηθός και ο Ιάκωβος Κουμή.

Ριζικές αλλαγές επήλθαν στις ξένες αφού: Στο ρόστερ εντάχθηκαν οι Αμερικανίδες Σιάννον Ντούκαν (Ακραία) και Τζόρνταν Σκοτ (Διαγώνια). Επίσης, στο «Κίτιον» θα έχει την έδρα της η Ουκρανή ακραία Κατερίνα Ντουντνίκοβα. Σημαντική ενίσχυση αποτελεί η απόκτηση της Τατιάνα Mουντρίτσκαγια από το Καζακστάν με πρότερη παρουσία και διακρίσεις στην Κύπρο. Εάν η Καζακστανή της οποίας ολοκληρώνεται η αποθεραπεία μετά από τραυματισμό που είχε τον Φεβρουάριο εμφανιστεί σε καλή κατάσταση η Τεχνοοικία ΑΕΚ αποκτά άλλη δυναμική.

Σε μια άλλη εξέλιξη, στις «πρασινοκίτρινες» επανήλθαν οι Σοφία Γεωργίου και Λήδα Σολωμονίδου ενώ διατηρήθηκαν οι διεθνείς Άντρεα Χαραλάμπους (αρχηγός) και Ελένη Μοσφιλιώτη. Επίσης, οι Στέλλα Ιωάννου και Νικολέτα Στυλιανού θα έχουν πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα τη φετινή χρονιά. Όλο το ρόστερ της φετινής Τεχνοοικία ΑΕΚ μπορείτε να το δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.volleyball.org στο Σύνδεσμο:

http://www.volleyball.org.cy/domestic/201617/womA_ros.htm.

H έναρξη των υποχρεώσεων της Τεχνοοικία ΑΕΚ την νέα περίοδο θα γίνει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου όπου στις 19:30 στο «Κίτιον» θα αντιμετωπίσει την Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου.

Το πρόγραμμα

Α Γύρος

1η Αγ. Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου (Εντός)

2η Αγ.Ολυμπιάδα Ν. (Εκτός)

3η Αγ. BetOnAlfa ΑΕΛ (Εντός)

4η Αγ. Αναγέννηση Δ. (Εκτός)

5η Αγ. Ανόρθωσις (Εντός)

6η Αγ. Sabbianco Απόλλων (Εκτός)

7η Αγ. ΘΟΙ Αυγόρου. (Εντός)

Β Γύρος

8η Αγ. Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου (Εκτός)

9η Αγ. Ολυμπιάδα Ν. (Εντός)

10η Αγ. BetOnAlfa ΑΕΛ (Εκτός)

11η Αγ. Αναγέννηση Δ. (Εντός)

12η Αγ. Ανόρθωσις (Εκτός)

13η Αγ. Sabbianco Απόλλων (Εντός)

14η Αγ. ΘΟΙ Αυγόρου. (Εκτός)

Keywords
Τυχαία Θέματα