Ταξίδι επιβράβευσης για τους κορυφαίους ασφαλιστές του 2016!

Η Prime Insurance, είναι αφοσιωμένη στην ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας και το αποδεικνύει με τη διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και με την εισαγωγή κινήτρων, με στόχο την επιβράβευση του προσωπικού και των συνεργατών της.

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώθηκε από την εταιρεία χειμερινό ταξίδι τον Φεβρουάριο του 2017 για μέλη του Δικτύου Πωλήσεων. Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που διακρίθηκαν κατά το 2ο εξάμηνο του 2016

με βάση την παραγωγή τους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα.

Πέραν των 50 ατόμων συμμετείχαν στο ταξίδι, το οποίο περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες όπως επίσκεψη στο Υποκατάστημα της Prime Insurance στην Ελλάδα και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ομίλου DEMCO κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για το 2017. Παράλληλα υπήρξε πολύς χρόνος για διασκέδαση, ψώνια αλλά και για οργανωμένη επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Έχοντας κερδίσει σταθερά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, η Prime Insurance διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο, συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον Κλάδο Ζωής, όσο και στον Γενικό Κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.primeinsurance.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα