Τα γκρίζα σύννεφα και η σκληρή πραγματικότητα

Τα γκρίζα σύννεφα πλανώνται πάνω από τον Αρχάγγελο μετά το αποψινό πατατράκ στο Δασάκι. Η απρόσμενη ισοπαλία βάρυνε επικίνδυνα το κλίμα στον ΑΠΟΕΛ και η επόμενη ημέρα πιθανόν να φέρει εξελίξεις στην ομάδα. Μπορεί οι γαλαζοκίτρινοι να στήριξαν άμεσα και δημόσια τον Γιώργο Δώνη, όμως, από τη στιγμή που υπάρχουν παραδεχτές ευθύνες θα πρέπει και να αποδοθούν. Η λογική λέει άμεσα, με την ελπίδα να λειτουργήσει σαν ηλεκτροσόκ. Τώρα με ποιο τρόπο θα αποδοθούν είναι θέμα της διοίκησης. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι με πρόστιμο, αλλά

θα περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση. Επίσης, υπάρχει και η κατακραυγή του κόσμου που είναι τόσο έντονη όσο ποτέ. Τα γιατί είναι αμέτρητα και τα πλείστα επικεντρώνονται στην απίστευτη και αδικαιολόγητη πτωτική απόδοση από Ευρώπη σε Κύπρο.

Ο ΑΠΟΕΛ σε εφτά παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, μετρά μόλις τρεις νίκες και τέσσερεις γκέλες. Δυο ήττες από Ανόρθωση και ΑΕΚ και δυο απρόσμενες ισοπαλίες από τον Άρη και τον Εθνικό. Θυμίζουμε και την παραλίγο γκέλα στο «Αμμόχωστος» με την Αλκή. Όλα τα πιο πάνω δεν προβληματίζουν απλά τον κόσμο και τη διοίκηση, αλλά προκαλούν και έντονο φόβο για την αποκαθήλωση της ομάδας από την κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Πιθανόν, να υπάρχουν και οι πιο αισιόδοξοι, όμως, τη δεδομένη στιγμή αδυνατούν να μιλήσουν με επιχειρήματα και στηρίζονται σε διάφορες θεωρίες. Πχ επιστροφή τραυματιών, ενίσχυση Ιανουαρίου και αποκλειστική συγκέντρωση στις εγχώριες διοργανώσεις από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά. Οι θεωρίες αυτές, ίσως επαληθευτούν, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ τώρα πρέπει να κοιτάξει την πραγματικότητα. Και αυτή η πραγματικότητα είναι αρκετά σκληρή και πολύ πικρή.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Λευκωσίας αδυνατεί να κερδίσει ακόμα και στα παιχνίδια που είναι το απόλυτο φαβορί. Όπως σήμερα με τον Εθνικό και προηγουμένως με τον Άρη.

Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ ήταν χαμένος στο … Δάσος για μια ώρα. Η σχετικά καλή και αναμενόμενη εικόνα της ομάδας στο τελευταίο μισάωρο δεν λέει απολύτως τίποτα, δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για κανέναν και σαφώς δεν μπορεί να επισκιάσει την τραγικότητα του πρώτου ημιχρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα