Συνελήφθη 15χρονος για κλοπή τριών αυτοκινήτων

Συνελήφθη γύρω στις 15.30 σήμερα Σάββατο, 15χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τέσσερις υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε γύρω στις 11.15π.μ. σήμερα από υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών ότι, γύρω στις 11.05π.μ. είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο της εταιρείας του έξω από κατάστημα στη Λεμεσό με σκοπό να παραδώσει εμπορεύματα. Ο παραπονούμενος άφησε τα κλειδιά στη θέση εκκίνησης και τη μηχανή σε λειτουργία.

Μετά από πάροδο ενός λεπτού διαπίστωσε την κλοπή του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κοντά στο αυτοκίνητο περιφερόταν άγνωστο πρόσωπο ηλικίας 15-18 χρόνων με γυαλιά μυωπίας και αθλητικές φόρμες γκρίζου χρώματος.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα γύρω στις 11.40π.μ. καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπάλληλο εταιρείας ότι γύρω στις 11.30π.μ. κλάπηκε το αυτοκίνητο της εταιρεία του το οποίο βρισκόταν έξω από κατάστημα στον Ύψωνα, τα κλειδιά του οποίου βρίσκονταν στη θέση εκκίνησης.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε εγκατεστημένο σύστημα εντοπισμού θέσης (GPS) το οποίο ενημέρωνε την Αστυνομία για την κατεύθυνσή του. Αυτό εντοπίστηκε τελικά γύρω στις 12.05μ στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, σταθμευμένο και να είναι ελαφρά κτυπημένο στο μπροστινό του μέρος. Την ίδια στιγμή θεάθηκε στη σκηνή το πρόσωπο του οποίου είχε δώσει περιγραφή ο πρώτος παραπονούμενος και ανακόπηκε.

Την ίδια στιγμή καταγγέλθηκε από άλλο πρόσωπο ότι ενώ είχε το αυτοκίνητό του σταθμευμένο στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, κλάπηκε από μέσα το κινητό του τηλέφωνο.

Το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκε στην κατοχή του 15χρονου, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν επίσης άλλα τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των €343.

Ανακρινόμενος ο νεαρός, φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή των πιο πάνω αυτοκινήτων καθώς και την κλοπή αυτοκινήτου που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λεμεσό (το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο αρ. 4 είναι σχετικό.)

Ο νεαρός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα