Συμμαχία: Έπονται αντικαταστάσεις των διαφωνούντων

Προς αντικατάσταση των στελεχών που αποχώρησαν θα προχωρήσει η Συμμαχία Πολιτών και σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Δευτέρα κατά την συνεδρίαση της Γραμματείας θα τεθεί επί τάπητος ονοματολογία για αντικατάσταση τους.

Τα στελέχη που αποχώρησαν επιμένουν ωστόσο στην ορθότητα της απόφασης τους.

Δεν απέκλεισε το γεγονός να στηρίξει τον υποψήφιο του ενδιάμεσου χώρου Νικόλα Παπαδόπουλο ή άλλον υποψήφιο, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Μυλωνάς, μετά την αποχώρησή του από τη Συμμαχία Πολιτών.

Όσο αφορά στη βουλευτική του έδρα, ο Παύλος Μυλωνάς

ανέφερε ότι από την αρχή υπήρξε συνεργαζόμενος με το κόμμα χωρίς να υπονοεί ότι δεν υπήρξε βοήθεια από πλευράς κόμματος. Σήμερα μάλιστα απομακρύνθηκε από τα έδρανα της Συμμαχίας στην Βουλή και κάθισε σε ξεχωριστό διάζωμα.

Ο Β' Αντιπρόεδρος Σίμος Αγγελίδης, παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβανόταν από την αρχή στους διαφωνούντες με την υποψηφιότητα Λιλλήκα, τελικά επέλεξε να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους και να παραμείνει στις τάξεις της Συμμαχίας.

Σε δηλώσεις του εξήγησε το σκεπτικό του ως ακολούθως:

«Θεωρώ ότι θα πρέπει και οι δύο να ρίξουν τους τόνους κι αυτοί και οι οπαδοί τους. Ας τρέξουν οι δύο υποψηφιότητες ταυτόχρονα και παράλληλα, και στην πορεία, όταν θα φαίνεται πως η μία έχει πιο πολλή δυναμική, θα πρέπει η άλλη να αποσυρθεί. Με την παραμονή μου μπορώ να εξυπηρετήσω καλύτερα αυτόν τον στόχο της μίας υποψηφιότητας».

Είναι εθνικά επιζήμια η κατάσταση όταν υπάρχουν δύο υποψηφιότητες του ενδιάμεσου χώρου κατέληξε ο Σίμος Αγγελίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα