Συμφώνησε και έρχεται!

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να είναι ο διάδοχος του Μάριο Μπέιν στον ΑΠΟΕΛ. Το www.sigmalive/sports.com σας αποκάλυψε ΠΡΩΤΟ το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων για τον Ελλαδίτη τεχνικό και όπως όλα δείχνουν, θα επιβεβαιωθεί. Σας αποκαλύψαμε επίσης και το ενδιαφέρον για τον Ίβιτς, ο οποίος ήταν θετικός να έρθει στην Κύπρο, όμως οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ προκρίνουν την περίπτωση του πρώην προπονητή της

ομάδας.

Σας αποκαλύπτουμε ακόμα μια πτυχή. Ο ΑΠΟΕΛ προσέγγισε τον Γιώργο Δώνη από το βράδυ της Τετάρτης. Λίγο μετά την ήττα από τη Βίτορουλ και τις αδιανόητες δηλώσεις του Μάριο Μπέιν, ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση να τον τελειώσουν από τον πάγκο της ομάδας. Άρχισαν να καταρτίζουν τη λίστα, με τους δυο που αποκαλύψαμε χθες και μάλιστα υπήρξαν οι πρώτες επαφές.

ΑΠΟΕΛ και Δώνης συμφώνησαν στα βασικά του συμβολαίου και ίσως εντός της ημέρας να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Έρχεται με όλους
Ο όρος του καλοκαιριού που έθεσε ο ΑΠΟΕΛ στον Δώνη… πάει. Τότε, μετά την αποχώρηση Κρίστιανσεν, η διοίκηση προσέγγισε τον Ελλαδίτη, του έκανε πρόταση να έρθει, αλλά χωρίς τον γυμναστή του και κουμπάρο του Γρηγόρη Γεωργίτσα. Η απάντηση του Δώνη ήταν άμεση, ξεκάθαρη και αρνητική.

Τώρα, όμως, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν. Ο ΑΠΟΕΛ πιέζεται να κλείσει προπονητή και βάζει νερό στο κρασί του. Ο Ελλαδίτης θα έρθει στην Κύπρο με ΟΛΟ το επιτελείο του και σύμφωνα με πληροφορίες μας, το κόστος θα κυμανθεί στο μισό εκατομμύριο μέχρι το τέλος της περιόδου. Χωρίς να υπολογίζονται τα πριμ Ευρώπης ή οτιδήποτε άλλο υπογράψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα