«Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ζενίτ, επιστρέφει ο Μακ»

Δημοσίευμα από τη Ρωσία υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ και η Ζενίτ τα βρήκαν σε όλα και ο Ρόμπερτ Μακ, επιστρέφει ως δανεικός αυτή τη φορά στην Τούμπα, ένα χρόνο μετά την πώλησή του στην ομάδα της Αγ. Πετρούπολης.

Το προηγούμενο Σάββατο η FORZA είχε αποκαλύψει τις επαφές του ΠΑΟΚ με τη Ζενίτ για την επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στον Δικέφαλο. Χθες ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός με

συνέντευξή του στο επίσημο σάιτ της Ζενίτ, είχε υποστηρίξει πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί αναφορικά με το μέλλον του.

Σήμερα,ο ίδιος ο παίκτης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είχε αναρτήσει μία φωτογραφία από τις διακοπές του στη Σαντορίνη και είχε γράψει ως λεζάντα: "Φέρτε με πίσω", με σαφή διάθεση να στείλει το μήνυμά του.

Πριν από λίγο ρωσικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Σλοβάκου στην Τούμπα, αυτή τη φορά ως δανεικός.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως η συμφωνία επετεύχθη μεταξύ των δύο συλλόγων (σ.σ. δανεισμός για έναν χρόνο) με τον παίκτη να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, ενώ τονίζονται και τα ποσά που είχε δαπανήσει η Ζενίτ πέρυσι για να τον αποκτήσει από τον Δικέφαλο.

Πλέον απομένει η θέση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ σχετικά με το θέμα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και δεν αποκλείεται άμεσα ο διεθνής Σλοβάκος να φορέσει και πάλι τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα