Στροφή στη short-list, προτιμούν Γερμανό

Η κάθοδος του Σούστερ στην Κύπρο ναυάγησε, με την Ομόνοια πλέον να στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις με προτίμηση στον Γερμανό Γιόζεφ Τσιμπάουερ. Οι "πράσινοι" αξιολογούν ήδη εναλλακτικές λύσεις και μόλις είναι έτοιμοι θα προχωρήσουν στις τελικές επαφές με τον εκλεκτό για τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου. Θυμίζουμε ότι πριν τον Σούστερ στη λίστα των διοικούντων της Ομόνοιας ήταν ο Τσιμπάουερ και ο Ισπανός Σαντοβάλ.

Ναυάγησε του Σούστερ!

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ομόνοια, μας λέχθηκε

ότι ο ίδιος Ντιρκ Σούστερ τους ενημέρωσε ότι δέχθηκε πρόταση από την πρώην του ομάδα Ντάρμπισταντ, με την οποία μεγαλούργησε, ομάδα που τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Όπως μαθαίνουμε, ο Σούστερ δέχεται πιέσεις από παράγοντες και οπαδούς να επιστρέψει εκεί και να τη γλυτώσει από τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία.

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει πάρει την τελική του απόφαση, στην Ομόνοια όμως δεν μπορούν να περιμένουν. Ο Σούστερ νιώθει συναισθηματικά δεμένος με την πρώην του ομάδα και αυτό ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση. Όπως και να έχει, η διοίκηση Τζιωνή δεν μπορεί να είναι στο περίμενε για την απόφασή του, έτσι θα στραφεί άμεσα σε άλλες λύσεις.

Από την στιγμή που εκκρεμεί η υπόθεση της Ντάρμπισταντ, δεν θεώρησε σωστό να έρθει αυτήν την περίοδο στην Κύπρο. Η Ομόνοια από την πλευρά της του τόνισε ότι δεν έχει την πολυτέλεια χρόνου να περιμένει τις εξελίξεις, παρά το γεγονός ότι πιστεύει στις ικανότητές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα