Στους Λέβι και Ιδιάκεθ τα πρώτα έπαθλα

Σε Λέβι και Ιντιάκεθ τα πρώτα έπαθλα winmasters Προπονητής του μήνα. Απέσπασαν τη ψήφο των συναδέλφων τους για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και παρέλαβαν τα έπαθλα τους.

O προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι και ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιντιάκεθ, απέσπασαν το βραβείο winmasters Προπονητής του Μήνα, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, τους πρώτους της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017-18 που απονέμεται το σχετικό έπαθλο, προϊόν της συνεργασίας του Συνδέσμου Προπονητών και της winmasters.

Κατά

το μήνα Σεπτέμβριο η Ανόρθωση παρέμεινε αήττητη δεχόμενη μόλις ένα γκολ, ενώ επικράτησε του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Τον Οκτώβριο η AEK πέτυχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Συνεργασία Συνδέσμου Προπονητών - winmasters

Το έπαθλο winmasters Προπονητής του Μήνα θεσπίστηκε τη σεζόν 2017-18 και αποτελεί μετεξέλιξη του επάθλου Προπονητής του Μήνα που υπάρχει από τη σεζόν 2015-16. Μέσω αυτής της κοινής δράσης, ο Σύνδεσμος Προπονητών και η winmasters επιβραβεύουν και αναδεικνύουν το δύσκολο έργο του προπονητή.

Στο έπαθλο winmasters Προπονητής του Μήνα ψηφίζουν μόνο οι προπονητές Α’ Κατηγορίας, επιλέγοντας ανά μήνα τους συναδέλφους τους που θεωρούν πως αξίζουν έπαινο, δίνοντας τους πέντε, τρεις και έναν βαθμό, αντίστοιχα. Όποιος κερδίσει το έπαθλο περισσότερες φορές θα αναδειχθεί winmasters Προπονητής της Χρονιάς και θα τιμηθεί στο πλαίσιο των Ετήσιων Βραβεύσεων του Συνδέσμου Προπονητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα