Στον Τελικό με Αγγλία Μαριότα – Μανωλίνα

Στον μεγάλο Τελικό των προκριματικών αγώνων ενόψει των Κοινοπολιτειακών Αγώνων του Γκόλντεν Κόουστ της Αυστραλίας πέρασαν οι Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου που στον ημιτελικό αγώνα κέρδισαν για δεύτερη φορά μέσα σε δυο ημέρες τη Σκωτία με 2-0 σετ και απέκτησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους. Στις 21:10 είναι ορισμένος ο αγώνας με τις Αγγλίδες Βικτόρια Πάλμερ και Τζέσικα Γκρίμσον που θα κρίνει ποια χώρα θα περάσει στους Κοινοπολιτειακούς.


Ο αγώνας με τις Σκωτσέζες Μελίσσια Κούρτς

και Λιν Μπίττι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου κατάφεραν να επιβληθούν κερδίζοντας και την κούραση αφού ήταν ο τέταρτος αγώνας που έδιναν σε δυο ημέρες και ο δεύτερος σημερινός.
Στο πρώτο σετ το παιχνίδι ήταν πλήρως ισοδύναμο με την κυπριακή ομάδα να αποκτά μικρό προβάδισμα, το οποίο οι Σκωτσέζες κατόρθωσαν να ανατρέπουν με συνέπεια ο ημιτελικός να οδηγηθεί στους έξτρα πόντους με τις Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου να κερδίζουν με 22-20.
Στο δεύτερο σετ πάλι οι Κύπριες αθλήτριες ήταν ανώτερες διατηρούσαν το προβάδισμα, αλλά οι έμπειρες Σκωτσέζες δεν άφηναν το παιχνίδι να τους ξεφύγει. Τελικά, οι Μαριότα και Μανωλίνα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να κερδίσουν τους απαραίτητους πόντους κερδίζοντας με 21-17 και τον αγώνα με 2-0 σετ.

Η Σκωτία στον Τελικό Ανδρών
Ο αγώνας Κύπρος – Σκωτία στον προκριματικό Όμιλο των Ανδρών μετατράπηκε σε Τελικό για την πρόκριση στους Κοινοπολιτειακούς αφού οι Σκωτσέζοι κέρδισαν την Ουαλία με 2-0 σετ (21-13, 21-13) και πέτυχαν τη νίκη που χρειάζονταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα