Στον αέρα το Ελληνόφωνο προσωπικό της Blue Air

H Ρουμάνικη αεροπορική εταιρεία BLUE AIR, συνεχίζοντας τη μακροπρόθεσμη επενδυτική της πολιτική, με στόχο πάντα την ισχυρότερη παρουσία της στον ταξιδιωτικό χώρο της Κυπριακής αγοράς, αλλά και στην προσπάθεια προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό της Κύπρου, είναι σε

θέση να ανακοινώσει ότι από τoν Ιούνιο, θα μιλάει Ελληνικά στις πτήσεις από Λάρνακα..

Πιστή στις δεσμεύσεις που είχε ανακοινώσει στις 19/01/2015, ότι θα εργοδοτούσε ντόπιο εργατικό δυναμικό, η Blue Air προσέλαβε τον περασμένο Απρίλιο, 15 άτομα για πλήρωμα καμπίνας και σύντομα αναμένεται να πάρουν τις θέσεις τους στα αεροσκάφη της εταιρείας.

Σύμφωνα με την εταιρεία Orthodoxou Aviation Ltd, που εκπροσωπεί την αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο, ‘’στόχος της εταιρείας ήταν εξ αρχής να προσαρμόσει το προϊόν της, όσο πιο κοντά γίνεται στις ανάγκες του Κύπριου ταξιδιώτη και να μιλάει την Ελληνική γλώσσα στις πτήσεις μας το οποίο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Με την κίνηση μας αυτή στέλνουμε το μήνυμα ότι η Blue Air δεν είναι απλά μια ακόμη αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, αλλά μια εταιρεία που στηρίζεται σε Κυπριακές βάσεις, εργοδοτεί ντόπιο εργατικό δυναμικό και ήρθε για να μείνει στην Κυπριακή αγορά’’.

Το νέο πλήρωμα της Blue Air αποτελείται από 9 γυναίκες και 6 άντρες με εμπειρία σε ανάλογες θέσεις στο παρελθόν. Η θεωρητική εκπαίδευση τους, έγινε στην Κύπρο και η πρακτική στο Βουκουρέστι, στο εκπαιδευτικό κέντρο της Blue Air.

Οι νέοι αεροσυνοδοί της εταιρείας θα ξεκινήσουν τις πτήσεις τον Ιούνιο και αναμένεται, ότι θα δώσουν ένα πιο οικείο ‘’αέρα’’ στις πτήσεις της εταιρείας, κάτι που θα αναβαθμίσει και το προσφερόμενο προϊόν της εταιρείας στην τοπική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Blue Air μπορείτε να επισκεφθείτε τα κεντρικά γραφεία της Orthodoxou Aviation Ltd, Γρίβα Διγενή 26 Γ, Λευκωσία ή στα γραφεία της στη Λάρνακα (Ηνωμένων Εθνών 44) και στο αεροδρόμιο Λάρνακος.

Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης στη Κύπρο τηλ. 22 755 300 / 24 841180

Ιστοσελίδα: www.blueairweb.com

Keywords
Τυχαία Θέματα