Στο ημίχρονο είπε στους παίκτες του ότι έχει καρκίνο!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, ο Εδουάρδο Μπερίσο ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι πάσχει από καρκίνο στο ημίχρονο του αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Λίβερπουλ.

Υπό διαφορετικές συνθήκες η ανακοίνωση θα γινόταν με έναν άλλο, ενδεχομένως λιγότερο απότομο ή τόσο σοκαριστικό τρόπο.

Φαίνεται, όμως, ότι ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος της Ανδαλουσίας διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη σε πρώιμο στάδιο κάτι που σημαίνει ότι οι ελπίδες ίασης είναι πολλές, θέλησε να...

ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές του όταν αυτοί μπήκαν στα αποδυτήρια του «Σάντσεθ Πιθχουάν» με τη Λίβερπουλ να είναι μπροστά στο σκορ με 3-0.

Θέλησε, ίσως, να τους δώσει το μήνυμα ότι καμία μάχη δεν είναι χαμένη, αν δεν παλέψεις γι' αυτήν.

Αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην ήταν κάτι μοναδικό, αλλά σίγουρα θα γραφτεί στην ιστορία της Σεβίλλης. Οι ποδοσφαιριστές του Μπερίσο έδειξαν απίστευτο πάθος στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ του Πιζάρο στο 93ο λεπτό «σφράγισε» το τελικό 3-3.

Άπαντες πανηγύρισαν την ισοπαλία, σαν να ήταν νίκη, στην αγκαλιά του Μπερίσο. Αυτοί, οι λίγοι, ήξεραν τον λόγο, είχαν μάθει μόλις πριν από 45 λεπτά το δυσάρεστο νέο.

Σεβόμενοι το γεγονός ότι ο προπονητής τους ήθελε να κρατήσει, για όσο αυτό ήταν δυνατόν, την είδηση σχετικά με την υγεία του μυστική, ουδείς παίκτης του αναφέρθηκε σε αυτό στις δηλώσεις του.

«Έπρεπε να κάνουμε την ανατροπή για τους φιλάθλους μας, αλλά και για τον προπονητή μας, ο οποίος μας έχει βάλει σε αυτό το μονοπάτι» περιορίστηκε να πει ο Έβερ Μπανέγα.

Ωστόσο λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε το άσχημα μαντάτο, το οποίο επιβεβαίωσε λίγες ώρες αργότερα και η Σεβίλλη.

«Είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα πρέπει να παίξουν όχι με τα πόδια τους, αλλά με την ψυχή τους. Δεν υπάρχει στη ζωή κανένα λάθος το οποίο δεν μπορεί να διορθωθεί. Μιλήσαμε για το πάθος, για αυτό που πηγάζει από μέσα μας. Πολλοί δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Είχαμε 50.000 ανθρώπους στο γήπεδο και έπρεπε να πάρουμε δύναμη από αυτούς. Χαίρομαι για τη γενναιότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου» είπε ο Μπερίσο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Λίβερπουλ.

Ο ίδιος γνώριζε, οι παίκτες του είχαν μάθει για τη μάχη που πρέπει να δώσει. Λίγο αργότερα θα μάθαινε όλος ο κόσμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα