«Στο χέρι μας η πρωτιά στον όμιλο»

Λυπημένοι και απογοητευμένοι είναι άπαντες στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ. Οι Ιντέγε Μπράουν και Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησαν στην «Live Sport» και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πρωτιά στον όμιλο.

Ιντέγε Μπράουν: «Αισθάνομαι λυπημένος και απογοητευμένος, γιατί είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και έπρεπε να έχουμε πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πιστεύω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα, με την έννοια ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε,

θα έπρεπε να είχαμε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Είναι άσχημο γιατί χάσαμε παίζοντας στο γήπεδό μας, μπροστά στους οπαδούς μας και είναι επίσης πολύ άσχημο για μας τους παίκτες, για την ψυχολογία μας και για την ομάδα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά. Τα πράγματα είναι ανοιχτά στον όμιλο και από εμάς εξαρτώνται όλα. Χάσαμε μια σημαντική ευκαιρία μετά τη νίκη στην Ελβετία, αλλά οφείλουμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε πάλι την κατάσταση στα χέρια μας. Μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στο γκρουπ, έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε ότι πρέπει στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση».

Λούκα Μιλιβόγεβιτς: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε τρία δοκάρια, αλλά δεν σκοράραμε και στο τέλος φύγαμε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας χάσει τον αγώνα. Σταθήκαμε άτυχοι στο ματς. Χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Δεν αξιοποιήσαμε τη νίκη μας στην Ελβετία, αλλά ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε το φαβορί και πιστεύω ότι θα προκριθούμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Ο όμιλος είναι ανοικτός, όλα τα ματς είναι δύσκολα, χάσαμε μία καλή ευκαιρία εναντίον του ΑΠΟΕΛ για να είμαστε μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε τα λάθη και να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο προπονητής δοκιμάζει κάποια πράγματα, κάνει αλλαγές για να βρει ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα», υποστήριξε ο Μιλιβόγεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα