Στις 22:00 τα αποτελέσματα για τους εκλεγέντες Δημάρχους

Σε δηλώσεις του μετά την επανέναρξη της ψηφοφορίας σε όλα τα εκλογικά κέντρα στη 1 μ.μ., ο Γενικός Έφορος Εκλογών κ. Κωνσταντίνος Νικολαΐδης επανέλαβε τα μέχρι στιγμής ποσοστά των ψηφισάντων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και κληθείς να σχολιάσει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε ορισμένες ορεινές περιοχές, όπου λόγω χιονόπτωσης κάποιοι προεδρεύοντες δυσκολεύτηκαν να μεταβούν στα εκλογικά κέντρα, ο κ. Νικολαΐδης σημείωσε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών επιλήφθηκαν αμέσως και τα περιστατικά λύθηκαν

άμεσα.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τα παράπονα από ψηφοφόρους με κινητικά προβλήματα, οι οποίοι αντιμετώπισαν δυσκολίες στην πρόσβαση στα εκλογικά κέντρα, ο Γενικός Έφορος εκλογών ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση από όλες τις Επαρχίες, δεν παρατηρήθηκε, μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα, με τη ψηφοφορία να διεξάγεται ομαλά.

Τέλος, ο κ. Νικολαΐδης, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι τα αποτελέσματα για τους εκλεγέντες Δημάρχους αναμένονται γύρω στις 10 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18:00 στο Sigmalive μπορείτε να δείτε τα Exit Poll για δήμους που αναμένεται να δοθεί μεγάλη μάχη, ενώ τη ροή αποτελεσμάτων μπορείτε να βλέπετε λεπτό προς λεπτό στον διαδραστικό χάρτη της ιστοσελίδας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα