Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι για το νέο συμβόλαιο

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε βρίσκεται στη Βαρκελώνη για το δικαστήριο λόγω της φοροδιαφυγής, αλλά και για το σημαντικό ραντεβού που έχει με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου για το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού σταρ.

Δύο είναι τα ζητήματα που «καίνε» αυτή τη στιγμή στην Μπαρτσελόνα. Το ένα η επιλογή του νέου προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε στο τέλος της σεζόν. Το άλλο η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι.

Για την Μπαρτσελόνα

η ανανέωση του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι ένα θέμα που παραμένει στον «πάγο». Και όσο παραμένει, τόσο η ανησυχία θα εντείνεται. Οι συζητήσεις με τον πατέρα του παίκτη, Χόρχε Μέσι πριν κάποιους μήνες δεν είχαν αποφέρει καρπούς. Ωστόσο, τώρα η κατάληξη ίσως να είναι διαφορετική.

Ο πατέρας του Αργεντινού άσου βρίσκεται στη Βαρκελώνη ενόψει των αγώνων με Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για το νέο δικαστήριο που υπάρχει την Πέμπτη για τη γνωστή υπόθεση της φοροδιαφυγής.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, τα πιο σημαντικά νέα αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, όταν ο Χόρχε Μέσι θα βρεθεί με τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τον πρόεδρο των Μπλαουγκράνα, για να θέσουν ξανά επί τάπητος το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού.

Οι συγκεκριμένες επαφές που θα λάβουν χώρα την επόμενη εβδομάδα ίσως είναι και οι πιο σημαντικές σχετικά με το μέλλον του Μέσι. Ο παίκτης φυσικά και θέλει να παραμείνει στο Καμπ Νου, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να εκπληρωθούν και ορισμένες προϋποθέσεις.

Αυτές οι λεπτομέρειες, που έχουν όμως κομβική σημασία, θα συζητηθούν μεταξύ του Χόρχε Μέσι και του Μπαρτομέου με την ελπίδα στο στρατόπεδο των Μπλαουγκράνα να βρεθεί λύση και να ανακοινωθεί το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Μέσι στη Βαρκελώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα