Στη δεύτερη θέση ο Κοντίδης

Μέρα ανακατατάξεων ήταν η Πέμπτη (27/4) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres στη Γαλλία, όσον αφορά τα Laser όπου μετέχει ο Παύλος Κοντίδης. Ο Αυστραλός Matthew Wearn πέρασε μπροστά αφήνοντας δεύτερο τον Κύπριο ιστιοπλόο.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου είχε μια 2η, μια 5η και μια 11η θέση η οποία σημειώθηκε στην τρίτη και τελευταία ιστιοδρομία της ημέρας, που τον έριξε δεύτερο με 20 βαθμούς ποινής, 4β ποινής πίσω από τον Αυστραλό. Το θετικό είναι

πως ο Ιταλός Francesco Marrai, που διατήρησε την τρίτη θέση, απέχει 17β από τον Κοντίδη, όσους και ο Tom Burton που είναι 4ος. Πέμπτος έπεσε ο Βρετανός Nick Thompson με 40β ποινής.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, δύο ιστιοδρομίες θα γίνουν την Παρασκευή (28/4) και άλλες τόσες το Σάββατο (29/4), ενώ την Κυριακή (30/4) θα γίνει η κούρσα μεταλλίων. Την Πέμπτη έγιναν τρεις ιστιοδρομίες αντί δύο, καθώς μετεφέρθηκε η δεύτερη χθεσινή ιστιοδρομία που είχε αναβληθεί λόγω άπνοιας.

H σειρά των Παγκοσμίων Κυπέλλων περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Στον πρώτο, που έγινε στο Μαϊάμι τον Ιανουάριο, ο Κοντίδης ήταν δεύτερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα