Στενεύει ο κλοιός για εντοπισμό πατέρα και Μαριέ – Ελένης

Ολοένα και στενεύει ο κλοιός της Αστυνομίας και των ανακριτών αναφορικά με τον εντοπισμό της 4χρονης Μαριέ – Ελένης και του Νορβηγού πατέρα της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο SigmaLive ότι δεν υπάρχουν σημάδια ότι ο Νορβηγός με το παιδί διέφυγε από μη ελεγχόμενα μέρη της Κυπριακής Δημοκρατίας (κατεχόμενα).

Θεωρείται αυτονόητο ότι δεν διέφυγαν από τα ελεγχόμενα μέρη της Δημοκρατίας (λιμάνια, αεροδρόμια) αφού τόσο η 4χρονη όσο και ο πατέρας της βρίσκονται στην λίστα ευρωπαϊκών

και διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.

Η υπόθεση θεωρείται ανοικτή και υπό διερεύνηση παρόλο που όλοι οι ύποπτοι που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση έχουν αφεθεί ελεύθεροι. Η ανακριτική ομάδα που χειρίζεται την υπόθεση πραγματοποίησε συντονιστική σύσκεψη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ενώ έχει στα χέρια της το «κλειδί» που ενώνει αρκετούς από τους συλληφθέντες με το αδίκημα της απαγωγής του παιδιού.

Με την αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών αλλά και την λήψη αποτελεσμάτων από εξετάσεις dna δεν αποκλείεται να προκύψει νέος γύρος συλλήψεων και αρκετοί από τους υπόπτους να επανασυλληφθούν αφού δύναται να προκύψουν νέα στοιχεία εναντίον τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα