Στέλιος Καζαντζίδης με την Σημερινή

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ έχει προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων κυκλοφορίας 6 εκδόσεων με την ονομασία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ – Τα Τραγούδια μου όλα . Στα συγκεκριμένα βιβλία καταγράφονται όλοι οι στίχοι των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει ο καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της καριέρας του με σχολιασμό και φωτογραφικό υλικό. Τα θεματικά βιβλία έχουν παραχθεί ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

Μαζί η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ

θα κυκλοφορήσει και θα προσφέρει στους αναγνώστες της Σημερινής που θα αγοράσουν τις πιο πάνω εκδόσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 2 συλλεκτικά DVD με πλάνα από ζωντανές ηχογραφήσεις του καλλιτέχνη με 15 τραγούδια του καθώς και με extra οπτικοακουστικό υλικό από απονομές χρυσών δίσκων και της ονομαστικής του εορτής.

Οι εκδόσεις των βιβλίων αποτελούνται από 162 μέχρι 218 σελίδες και με μαλακό εξώφυλλο η κάθε μία. Οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες προς πώληση για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό από το κυπριακό τύπο με την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ σε 2 μέρη στις 13 Μαρτίου και 20 Μαρτίου 2016.

Για την ευρύτερη διάθεση του έργου, η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ έχει σκοπό να διαθέσει τις εκδόσεις αυτές στην άκρως προνομιακή τιμή των 5 ευρώ ανά μέρος.

Αυτή τη Κυριακή στο premium πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ οι τρεις πρώτοι τόμοι με μόνο 5 ευρώ επιπλέον, και εντελώς δωρεάν το 1ο DVD της σειράς!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

Ο Στέλιος Καζαντζίδης (1931-2001) ήταν σπουδαίος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους τραγουδιστές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού γιατί η δυνατή και αληθινή έκφραση της φωνής του και ο τρόπος που την κατεύθυνε μέσα από τα τραγούδια του είχαν μια ξεχωριστή επίδραση στον κόσμο που τον άκουγε και τον ακούει, που τον πίστευε και ακόμα τον πιστεύει. Ανάμεσα σ' αυτόν και στους απλούς ανθρώπους της καθημερινής βιοπάλης είχε δημιουργηθεί μια παράλληλη επικοινωνία. Έχει ριζώσει ως καλλιτέχνης στην καρδιά και στη σκέψη των ανθρώπων, οι οποίοι τον θεωρούσαν για δεκαετίες ολόκληρες και συνεχίζουν ακόμα να τον θεωρούν, ένα ζωντανό κομμάτι από την ίδια τους τη ζωή.

Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1931 στη Νέα Ιωνία Αττικής και πέθανε στις 14 Σεπτεμβρίου 2001.

Keywords
Τυχαία Θέματα