Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Κερζακόβ

O Αλεκσάντερ Κερζακόβ, ο οποίος αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί απ' τη δράση, αναλαμβάνοντας Διευθυντής των ακαδημιών της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.



Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον Αλεκσάντερ Κερζακόβ. Ο Ρώσος επιθετικός, ο οποίος αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες, αποφάσισε να αποχωρήσει απ' τη

δράση, σε ηλικία 34 ετών, αναλαμβάνοντας Διευθυντής των ακαδημιών της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ρωσίας με 30 γκολ σε 91 συμμετοχές, είχε μείνει ελεύθερος απ' τη Ζενίτ στις αρχές του καλοκαιριού κι αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τελικά, απ' την στιγμή που δεν βρήκε κάποια αξιόλογη πρόταση, πήρε την απόφαση να "κρεμάσει" τα παπούτσια του.

Ο Κερζακόβ ξεκίνησε την καριέρα του απ' τη Ζενίτ, με την οποία σημείωσε 98 γκολ και 46 ασίστ σε 251 παιχνίδια, σε δύο διαφορετικές περιόδους (2001-06, 2010-17). Με τη ρωσική ομάδα κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ρωσίας, καθώς και δύο Super Cup.

Tη διετία 2006-08 αγωνίστηκε στη Σεβίλλη, με την οποία πανηγύρισε το Κύπελλο UEFA, το Copa del Rey, καθώς και το Supercopa de Espana. Ακολούθησε η Ντιναμό Μόσχας (2008-10), προτού επιστρέψει στη Ζενίτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα