Σπάει τα ρεκόρ ο Καβάνι

Ο Εντίνσον Καβάνι σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί με την Μετζ, έφτασε για πρώτη φορά τα 30 γκολ σε μία σεζόν και ανέβηκε στην τρίτη θέση των σκόρερ των Παριζιάνων.

Η εκπληκτική σεζόν του Καβάνι συνεχίζεται. Ο Ουρουγουανός μοιάζει απελευθερωμένος μετά την αποχώρηση του Ιμπραΐμοβιτς και σκόραρε στη νίκη της Παρί με 3-2 επί της Μετζ, για να φτάσει τα 30 γκολ σε μία σεζόν στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Αυτή η επίδοση

τον φέρνει μόνο πίσω από τους Ιμπραΐμοβιτς (38 γκολ τη σεζόν 2015-16) και Κάρλος Μπιάνκι (37 γκολ τη σεζόν 1977-78) και με 5 αγωνιστικές να απομένουν στην Ligue 1 έχει ελπίδες να τους ξεπεράσει. Συνολικά, μάλιστα, έφτασε τα 83 γκολ με τους Παριζιάνους στο πρωτάθλημα και έπιασε στην τρίτη θέση των σκόρερ στην ιστορία τους τον Ροσετό. Μπροστά του στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Νταλέμπ με 85, ενώ στην κορυφή ο Ιμπραΐμοβιτς με 113.

Τέλος, ο Καβάνι έχει σκοράρει 17 φορές εκτός έδρας, ισοφάρισε την επίδοση του Σουηδού από τη σεζόν 2012-13 και κυνηγάει τον Σκόμπλαρ, που κατέχει το ρεκόρ στην Ligue 1 με τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Keywords
Τυχαία Θέματα