Σπάει κούνια σε λούνα παρκ και γυναίκα αιωρείται! (Vid)

Οι πιθανότητες να σκοτωθεί κανείς σε παιχνίδι κάποιου λούνα παρκ είναι μία προς 750 εκατομμύρια, αλλά μια γυναίκα από τη Γαλλία σχεδόν διέψευσε τα προγνωστικά αφού παραλίγο να πεθάνει όταν κρεμάστηκε από κάθισμα γερανού και αιωρήθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ακριβώς πάνω από τα κεφάλια δεκάδων ανθρώπων.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα φαίνεται η στιγμή που σπάει ο ιμάντας ασφαλείας στο «Adrenaline» στο λούνα παρκ La Foire du Trone στο Παρίσι, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη εγκατάσταση,

με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να βρεθεί να αιωρείται στον κενό μπροστά σε έντρομα παιδιά και γονείς, που παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν.

Η ίδια φαίνεται να αιωρείται έχοντας χάσει τις αισθήσεις της από την ελεύθερη πτώση, ενώ παραμένει απορίας άξιο το πώς δεν προσέκρουσε με το κεφάλι σε κάποιο από τα κάγκελα που βρίσκονταν στο σημείο, καθώς περνούσε με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα ελάχιστα εκατοστά από πάνω τους.

Κάποια στιγμή, δύο άντρες, κατά πάσα πιθανότητα μέλη του προσωπικού, ανεβαίνουν σε ένα ψηλότερο σημείο και προσπαθούν να πιάσουν την γυναίκα από τα μπράτσα για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία της. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ενώ οι υπεύθυνοι του πάρκου σε δήλωσή τους ανέφεραν: «Είμαστε εδώ για να δίνουμε χαρά και όχι για να σκορπίζουμε τρόμο στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα